INVENTARISATIE

Onze adviseurs checken eerst of u wellicht een complexe situatie heeft.

Heeft u een eigen bedrijf? Sindskort of al langer? Heeft u een huis met een (flinke) restschuld? Heeft u een kavel en wilt u zelf een huis bouwen? Is er sprake van (echt)scheiding? Staat er een krediet in de weg? Is er sprake van een schenking of erfenis? Dan is het regelen van de hypotheek complexer dan normaal gesproken.

Er is een adviseur nodig met ervaring in dit soort zaken, die precies weet tegen welke zaken u aan kunt lopen in uw situatie. En belangrijker nog: welke hypotheekvoorwaarden voor u belangrijk zijn. Bij Hypothekers Team is iedere adviseur deskundig en krijgt u dus altijd een goed advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Onze adviseurs houden rekening met uw situatie, nu én in de toekomst!

Het is belangrijk dat uw adviseur ook uw eventuele toekomstplannen meeweegt. Hoe verwacht u dat uw financiële situatie zich de komende jaren ontwikkelt? En hoelang wilt u in deze woning blijven wonen? Zijn er geplande (financiële) wijzigingen in het vooruitzicht? Wat vindt u zelf belangrijk voor nu en later?

U kiest bij Hypothekers Team voor onafhankelijk advies voor de best passende hypotheek en voorwaarden.

Er zijn in de markt 3 soorten adviseurs:
1 – De adviseur van een bank (= gebonden)
2 – De adviseur die met een beperkt aantal aanbieders samenwerkt
3 – De onafhankelijke adviseur, zoals wij dat zijn
De meest voor de hand liggende keuze is misschien om naar uw eigen vertrouwde bank te gaan. Maar wist u dat de meeste banken alléén advies geven over hun eigen producten? Bij een bank kunnen (meestal) géén andere aanbieders worden vergeleken. De kans dat die bank de laagste rente en beste voorwaarden biedt is dus vrij klein.

Hoe meer hypotheekaanbieders, hoe meer kans dat die hypotheek wel passend is op uw situatie. Het is daarom slim om voor een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen die zaken doet met zoveel mogelijk partijen, zoals wij dat doen.

U heeft dan keuze uit producten van vele hypotheekaanbieders. Bij Hypothekers Team kunnen we uw hypotheek regelen bij zo goed als alle partijen van A t/m Z waaronder recente zoals MUNT, Merius en bijBouwe, maar ook bij uw eigen bank. Ook checken we of er arrangementen bestaan, zoals bij Attens (Achmea) speciaal voor mensen werkzaam in de zorgsector of de ABN/AMRO.