ERKENDE ADVISEURS

Bij een Erkend Financieel Adviseur en een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Alle (Erkend) Adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken en gerelateerde producten.

Hun kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om je te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Wanneer u wordt geadviseerd door één van onze hypotheekadviseurs, kan u er dus op rekenen dat de adviseur zijn of haar vak verstaat en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en overige financiële producten. Er is al veel veranderd en er verandert de laatste tijd veel in de wet-en regelgeving van hypotheken en daar moet de adviseur kundig op kunnen inspelen.